« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Antitusiv - sirop de busuioc

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Antitusiv - sirop de busuioc
Antitusiv - sirop de busuioc

Autor: Puscas Ionela, Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - sirop de busuioc

Ingredientele retetei culinare:

=> 1l apa

=> 300g busuioc

=> 1kg zahar

=> 1 lamaie taiata felii


Prepararea retetei culinare:

          Fierbi busuiocul in 1 l apa timp de 15 minute. Strecori si indulcesti amestecul cu 1kg zahar. Fierbi la foc mic, pana se leaga siropul, apoi adaugi o lamaie taiata felii. Cand se raceste, torni siropul in sticle si iei cate 3 lingurite pe zi. Il poti consuma si cu apa minerala natural carbogazoasa sau apa minerala plata.

Notite:

Intareste sistemul nervos si favorizeaza digestia.

Siropul de busuioc calmeaza tusea, fiind foarte bun contra gripei.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
2,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:27:55 +0100
Vizualizata:
2771

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 40 vizitatori online