« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Angina pectorala - Hrean si miere

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Angina pectorala - Hrean si miere
Angina pectorala - Hrean si miere

Autor: Aneta Ionaschita, com. Plenita, jud. Dolj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - hrean si miere; angina pectorala

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 lingura hrean proaspat

=> 1 lingura miere de salcam


Prepararea retetei culinare:

          Reteta culinara - Zilnic, amesteci 1 lingura hrean proaspat ras cu 1 lingura miere de salcam. consumi amestecul treptat, pe parcursul zilei, ingerand cate 1 lingurita cu astfel de pasta cu 1 ora inainte de fiecare masa. Daca din cauza hreanului simti unele tulburari la stomac, micsorezi cantitatea de hrean la o lingurita, urmand ca pe parcurs sa maresti treptat cantitatea pana ajungi din nou la o lingura. Daca revin crizele cardiace, cura poate fi reluata dupa o intrerupere de cel putin 2 luni.

Notite:

Cura cu miere si hrean este indicata persoanelor diagnosticate cu angina pectorala sau cardiopatie ischemica dureroasa.

Cura poate fi tinuta in orice luna a anului, dar nu trebuie sa depaseasca 30 de zile si nu exclude tratamentul alopat prescris de medic.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:26:03 +0100
Vizualizata:
3137

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
Vizitator Comments available: Lu 01 nov 2010 12:58:42 +0100
Astazi este inmormantata doamna Ionaschita Aneta! Dumnezeu s-o odihneasca!
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 147 vizitatori online