« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Anemie, avitominoze - Tratament cu polen

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Anemie, avitominoze - Tratament cu polen
Anemie, avitominoze - Tratament cu polen

Autor: Nicoleta Ambrosit, Rm. Valcea

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - tratament cu polen; avitaminoze, anemie etc

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 lingurite cu polen

=> 1 ligurita cu miere


Prepararea retetei culinare:

         Se ia o lingurita dimienata pe stomacul gol cu jumatate de ora inainte de masa. A doua lingurita o luati cu jumatate de ora inainte de pranz iar a teia inainte de ora 18:00 pentru ca polenul poate provoca insomnii. Mestecati pana devine o pasta si granulele sunt dizolvate.

Notite:

Pentru pesroanele anemice sau cu avitominoze puternice, cura se asociaza cu ceai de catina (2 cani pe zi - de preferat dimineata, decoct 3 minute din 250 ml apa si o lingurita planta) neindulcit.

Pentru cresterea imunitatii beti 250 ml ceai de Trei frati patati (infuzie din 250 ml apa si o lingurita de planta). Beti cate o inghititura la fiecare sfert de ora.

Orice cura de ceaiuri se face timp de 10 zile, dupa care urmeaza 10 zile pauza cel putin de 3 ori.

Ceaiurile se beau neindulcite si neametecate iar intre 2 ceaiuri se face o pauza de 1/2 h.

Cura se face timp de 30 de zile.

Daca nu-l suportati simplu se poate lua cu miere.

Cura se poate repeta la 90 de zile.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
3 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:25:18 +0100
Vizualizata:
2374

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 49 vizitatori online