« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Afectiuni usoare, raceli - sirop de muguri de brad, patlagina si catina

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Afectiuni usoare, raceli - sirop de muguri de brad, patlagina si catina
Afectiuni usoare, raceli - sirop de muguri de brad, patlagina si catina

Autor: Daniela Iasmin, Braila

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - sirop de muguri de brad, patlagina si catina

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg muguri proaspeti de brad sau pin

=> 1kg catina 

=> frunze tocate de patlagina

=> 1kg zahar caramelizat


Prepararea retetei culinare:

           Pui la macerat in alcool 1kg de muguri proaspeti de brad sau pin, 1kg catina si frunze tocate de patlagina. Dupa 10 zile, strecor extractul rezultat si il amestec cu 1kg zahar caramelizat. Le dau copiilor cate o lingurita cu sirop, de 3 ori pe zi.

Notite:

Pentru copii pana in 8 ani.

Ii ajuta sa expectoreze si sa respire mai bine. 

{loadposition articole} 

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Simplu
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
3,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:24:56 +0100
Vizualizata:
3040

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 47 vizitatori online