« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Afectiuni bucale - sulfina

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
icon
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Afectiuni bucale - sulfina
Afectiuni bucale - sulfina

Autor: Petrov Alina Maria, Constanta

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta  sulfina

Ingredientele retetei culinare:

INFUZIE CONCENTRATA: 

=> 60g planta

=> 1l apa

CEAIUL:

=> 20g planta (5g la o cana)

=> 1l apa clocotita 


Prepararea retetei culinare:

            Prepari o infuzie concentrata din 60g planta la 1l apa si faci gargara de 2-3 ori pe zi, timp de o saptmana. Ceaiul il prepari prin infuzarea a 20g planta la 1l apa clocotita (5g la o cana).

Notite:

Cura dureaza 3 saptamani si este urmata de 2 saptamani de pauza.

Contra afectiunilor bucale: abcese, gingivite, afte sau faringite.

Numita popular si molotru galben.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1 l
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:23:52 +0100
Vizualizata:
1481

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 41 vizitatori online