« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Muraturi Dulceata de agrise

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Dulceata de agrise
Dulceata de agrise

Autor: Mihaela Mircea, Braila

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - dulceata de agrise

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg agrise

=> 1,5 kg zahar

=> 3 pahare apa


Prepararea retetei culinare:
           Se aleg agrise parguite (numai date in copt), se spala, se curata de seminte cu un ac inoxidabil, se pun in castron si se stropesc cu alcool sau vodca, apoi se lasa la frigider. Se pregateste un sirop potrivit de legat si se pun agrisele, dupa ce in prealabil au stat intr-o strecuratoare ca sa li se scurga zeama. Cand dulceata este gata se ia vasul de pe foc, se acopera cu o carpa curata, umezita si bine stoarsa si se lasa pana a doua zi, cand se pune in borcane.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
3,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:13:49 +0100
Vizualizata:
3090

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
corrop Comments available: Vi 12 iun 2015 18:07:29 +0200
1.La ingrediente trebuie sa treci si alcoolulsau votca,precizand si cantitatea necesara. 2.Precizeaza exact cantitatea de dulceata rezultata. in borcane de 330ml sau in kg).
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 92 vizitatori online