Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.
Dovlecei murati
Autor: Stoica Alina, Bacau
Voturi:
(2Voturi)
Descriere:
Reteta culinara - dovlecei murati
Ingredientele retetei culinare:
=> dovlecei
=> hrean
=> frunze de telina
=> seminte de mustar
=> ardei iute
=> putina sfecla rosie
=> otet
=> miere sau zahar
Prepararea retetei culinare:
Se curata dovleceii de coaja si miez, ii tai in lung, ii asezi in borcane cu hrean si ce mai trebuie pentru muraturi si se mai pune putina sfecla rosie pentru colorat. Se poate si fara sfecla. Se prepara apa cu sare, otet, putina miere sau zahar. Solutia o torni peste dovlecei si se leaga borcanele. Iei borcanele si le pui intr-un vas cu apa apoi le dai la fiert 15-20 minute. Se pun in plapuma la racit.