« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Muraturi Compot de morcov si coarne

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Compot de morcov si coarne
Compot de morcov si coarne

Autor: Mihaela Elena Nedelculici, Sibiu

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - compot de morcovi si coarne

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg zahar

=> 4 pahare de apa

=> 4 pahare de morcov dat prin razatoarea mare

=> 3 pahare cu coarne cu samburi

=> 1 lingura zeama de lamaie

=> albus de ou


Prepararea retetei culinare:
           Se face un sirop subtire dintr-un kg zahar si 4 pahare apa. Dupa ce siropul s-a legat putin, se adauga 4 pahare de morcov dat prin razatoarea mare. Cand morcovul este aproape fiert (20 min) se adauga 3 pahare cu coarne cu samburi cu tot, in prealabil alese si spalate. Se fierbe in continuare inca 20 minute. Se adauga 1 lingura zeama de lamaie si se mai dau 2-3 clocote. Se toarna in borcane fierbinte. Se leaga cu celofan ungand cu albus de ou pentru a face priza cu borcanele.
Notite:

- 45 min fierbere

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:12:15 +0100
Vizualizata:
1947

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 84 vizitatori online