« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Muraturi Ciuperci conservate

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciuperci conservate
Ciuperci conservate

Autor: Mitoc Emilia, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciuperci conservate

Ingredientele retetei culinare:

=> ciuperci albe, mici

=> 10g sare la 1l apa


Prepararea retetei culinare:
          Nu deschizi ciupercile, le speli bine in multe ape reci si le tai piciorusul. Fierbi o solutie preparata din sare si apa. Cand clocoteste introduci ciupercile pentru 10-12 minute, pana se inmoaie bine. Apoi le scurgi bine de apa si le asezi in borcane mici, acoperindu-le cu apa clocotita. Borcanele le legi cu celofan sau le pui capace si le fierbi aproximativ 50 de minute in bain-marie.
Notite:

Se pastreaza la racoare.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:11:47 +0100
Vizualizata:
2799

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 99 vizitatori online