« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ceapa in otet
Ceapa in otet

Autor: Sandiuc Madalina, Arad

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ceapa in otet

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg ceapa mica

=> sare grunjoasa

=> 3-4 foi de dafin

=> 4 lingurite seminte mustar

=> 1 lingurita coriandru sau chimion

=> 2-3 ardei iuti

=> otet

 

Prepararea retetei culinare:

           Ceapa curatata de coaja o puneti intr-un castronel si turnati apa deasupra, apoi scurgeti apa si masurati-o pentru a calcula saramura: la 1 l apa, 1 lingura sare. Turnati saramura inapoi peste ceapa si lasati asa 24 ore. Dupa expirarea termenului scoateti ceapa, clatiti-o in apa rece si asezati-o in borcane sterilizate impreuna cu condimentele. Turnati otet fiert 2 minute cat sa le acopere. Deasupra cepei puneti o greutate, ca aceasta sa stea cufundata in otet, apoi sigilati borcanele si dati-le la rece.

Notite:

Daca doriti o ceapa crocanta se toarna deasupra otetul rece iar pentru moale turnati-l fiebinte.

Se consuma cu paine si branza sau se orneaza cu branza si diferite salate.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Simplu
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
1,7 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:11:42 +0100
Vizualizata:
1852

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 119 vizitatori online