« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Muraturi Castraveti si rosii marinate

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Castraveti si rosii marinate
Castraveti si rosii marinate

Autor: Panfilache Ionela Manuela, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - castraveti si rosii marinate

Ingredientele retetei culinare:

=> castraviciori mici

=> rosii - prunisoare (aceeasi cantitate ca si la castraveti)

=> 2-3 radacini de telina

=> marinata din otet si apa (raport 1/3)

=> 1 lingura miere / 1l lichid

=> 30 g sare / 1l lichid


Prepararea retetei culinare:

          Alegeti castraviciorii mici (4-5 cm) si tot atatea rosii, din soiul prunisoare, tari si nu prea coapte. Spalati castraviciorii si puneti-i in borcane de 3-5l, intercalati cu rosii, rondele de morcovi si 2-3 radacini de telina. Separat pregatiti marinata din: otet si apa (in raport de 1/3), 1 lingura de miere, 30 g de sare pentru fiecare litru de lichid.

          Clocotiti marinata 5-7 minute, turnati-o rece peste castraveti, legati borcanele si sterilizati-le in cuptor in bain-mari timp de 10 minute.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:11:36 +0100
Vizualizata:
5611

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 114 vizitatori online