« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Microunde Pui cu orez si ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Pui cu orez si ciuperci
Pui cu orez si ciuperci

Autor: Mirela Cazanoz, Braila

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - pui cu orez si ciuperci; microunde

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 ceapa tocata

=>†1 ardei rosu gras tocat

=> 30 g unt

=> 250 g orez

=>†450 g supa de pui/concentrat de pui

=> 100 ml vin alb sec

=>†200 g ciuperci taiate

=>†un varf de cutit sofran pudra/2-3 fire sofran

=> 300 g pui fiert taiat fasii

=>†60g mazare

=>†45 g cascaval ras

=> 1/2 lingurita sare

=>†piper

=>†felii de lamaie††


Prepararea retetei culinare:

††††††††††††Folosesti caserola pentru microunde in care pui ceapa, untul, piperul si† acoperi cu folie de plastic pentru microunde, tragand marginea foliei pentru a lasa o deschizatura. Setezi cuptorul cu microunde pe puterea maxima†si†lasi†5 minute, amestecand (prin dechizatura facuta in folie) dupa jumatate din timp. Se adauga orezul, se acopera din nou si se tine iar la cuptor 2 minute pe maxim.

††††††††††† Se adauga supa de pui, vinul, ciupercile si sofranul, se amesteca si se tine 6 minute pe maxim in cuptor sau pana fierbe. Se amesteca bine, se acopera din nou si se tine 7 minute pe mediu sau pana cand orezul absoarbe aproape tot lichidul, amestecand dupa 4 minute. Se adauga carnea de pui si mazarea, se acopera si se tine la cuptor 3 minute pe mediu si apoi se lasa la o parte 5 minute. Se adauga cascaval ras si se pune sare, piper dupa gust. Se orneaza cu felii de lamaie.

Notite:

Pentru o aroma mai patrunzatoare puteti folosii ciuperci din mai multe soiuri sau salbatice.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
1,7 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:11:56 +0200
Vizualizata:
1891

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 321 vizitatori online