« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chec rapid
Chec rapid

Autor: Mirescu Andreea, Blaj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - chec rapid; microunde

Ingredientele retetei culinare:

=> 8 linguri rase de faina

=> 8 linguri rase de zahar

=> 2 linguri de cacao neagra

=> cate 1/2 lingurita de praf de copt / fiecare cana

=> 6 linguri de lapte

=> 6 linguri de ulei

=> 2 cani goale de ceai

 

Prepararea retetei culinare:

           Puneti 4 linguri de faina rasa la fiecare cana, 1 lingura de cacao, 4 linguri de zahar si cate 1/2 lingurita de praf de copt. Amestecati cu vigoare ingredientele uscate din cana. Adaugati oul si amestecati din nou, de data asta chiar va folositi toata priceperea, pana cand maglavaisul e uniform. Adaugati pe rand 3 linguri de ulei si 3 linguri de lapte, amestecand din nou.

          Cana cu compozitia rezultata se introduce in cuptorul cu microunde setat la 700-850 de wati pentru exact 4 minute sau la 1000 de wati pentru 3 minute. Pe urma se extrage cana cu grija si introducem pe urmatoarea cana pregatita la fel. O lasi la racit 1-2 minute si extragi checul din cana, iesind foarte usor. Treci o lama de cutit de jur imprejur si va aluneca usor afara.

Notite:

Se serveste taiat felii, pudrat cu zahar praf, uns cu gem, cu nutella etc.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 23:10:42 +0100
Vizualizata:
2190

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
Vizitator Comments available: Jo 04 nov 2010 17:30:31 +0100
super checul,simplu,rapid,delicios,ms
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 127 vizitatori online