« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Macrou la cuptor
Macrou la cuptor

Autor: Maria Scarlat, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - macrou la cuptor; dietetica

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg macrou mic (6 pesti)

=> 2 lamai

=> 2 ardei grasi (rosu si galben)

=> 2 cepe

=> 50 g masline dietetice

=> 1/2 legatura patrunjel

=> 2 linguri ulei de masline

=> cimbru

=> sare

 


Prepararea retetei culinare:

          Reteta culinara - Cureti pestii de cap, viscere si pielitele fine din interior, apoi il speli in mai multe ape. Asezi macroul in tava, il presari cu cimbru dupa gust si il stropesti cu zeama de lamaie, atat in interiorm cat si deasupra. Acoperi tava cu folie de polietilena si o dai la rece pentru 1 ora. Torni in tava, 1 lingura de ulei si putina apa, presari sare dupa indicatia medicului si dai tava la cuptor, pentru 15-20 de minute. In acest timp, cureti ardeii si ceapa. Tai ardeii in fasii, iar ceapa solzisori si le oparesti in apa cu putin sare. Le scurgi bine, le amesteci cu uleiul ramas, maslinele curatate de samburi si taiate rondele si patrunjelul tocat marunt. Le asezi pe un platou cald, iar cand pestele este gata, le aduci la masa impreuna.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:39:42 +0100
Vizualizata:
1881

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 278 vizitatori online