« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Hamsii cu verdeata
Hamsii cu verdeata

Autor: Antoanela Istrat, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - hamsii cu verdeata

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg hamsii sau sprot sarat

=> 5 legaturi loboda

=> 2 oua

=> 2 legaturi ceapa verde

=> 1 legatura paturnjel

=> 1 legatura marar

=> sare si piper

=> ulei


Prepararea retetei culinare:

††††††††† Lasi pestisorii o noapte sa se desareze in apa rece. A doua zi pregatesti totul astfel: speli loboda, ceapa verde, patrunjelul si mararul si le tai marunt. Calesti ceapa verde tocata, adaugi loboda taiata marunt si la final pui patrunjelul si mararul taiate fin. Potrivesti de sare si piper, le dai deoparte si dupa ce s-au racit adaugi ouale si amesteci. Intr-un vas uns cu ulei asezi un strat de verdeturi calite, jumatate din pestele desarat, verdeturi si inca un strat de peste. Torni o cana de apa si dai totul la cuptor pentru 30 minute.

Notite:

- Pregatire:†15 min

- Coacere: 30 min

E buna calda stropita cu zeama de lamaie sau rece cu salata de rosii, loboda cruda si salata verde.†

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
7 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:38:13 +0200
Vizualizata:
2057

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 210 vizitatori online