« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Hamsii cu verdeata
Hamsii cu verdeata

Autor: Antoanela Istrat, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - hamsii cu verdeata

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg hamsii sau sprot sarat

=> 5 legaturi loboda

=> 2 oua

=> 2 legaturi ceapa verde

=> 1 legatura paturnjel

=> 1 legatura marar

=> sare si piper

=> ulei


Prepararea retetei culinare:

          Lasi pestisorii o noapte sa se desareze in apa rece. A doua zi pregatesti totul astfel: speli loboda, ceapa verde, patrunjelul si mararul si le tai marunt. Calesti ceapa verde tocata, adaugi loboda taiata marunt si la final pui patrunjelul si mararul taiate fin. Potrivesti de sare si piper, le dai deoparte si dupa ce s-au racit adaugi ouale si amesteci. Intr-un vas uns cu ulei asezi un strat de verdeturi calite, jumatate din pestele desarat, verdeturi si inca un strat de peste. Torni o cana de apa si dai totul la cuptor pentru 30 minute.

Notite:

- Pregatire: 15 min

- Coacere: 30 min

E buna calda stropita cu zeama de lamaie sau rece cu salata de rosii, loboda cruda si salata verde. 

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
7 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:38:13 +0100
Vizualizata:
2166

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 87 vizitatori online