« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu peste File de salau cu legume

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
File de salau cu legume
File de salau cu legume

Autor: Monica Dumitru, Bucuresti

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - file de salau cu legume; dietetica

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g file de salau

=> 3 morcovi

=> 1 ceapa

=> 1 telina mica

=> 1 ardei rosu sau 1 gogosar

=> 200g broccoli

=> 2 cartofi

=> 1 lamaie sau 3-4 linguri otet de mere si miere

=> 1 legatura patrunjel

=> 2 linguri ulei

=> plante aromatice dupa gust

=> sare dupa indicatia medicului


Prepararea retetei culinare:

            Reteta culinara - Speli fileurile de peste, le cureti de eventualele oase si pielite si le pui intr-un castron cu zeama de la 1/2 lamaie sau cu otetul de mere. Intre timp, cureti legumele si le speli. Tai cartofii in sferturi si ii fierbi in putina apa, in care adaugi sare numai daca iti este permis. Scurgi cartofii fierti si in apa ramasa fierbi pestele. Separat tai morcovii rondele, telina si ardeiul in cuburi. Le inabusi intr-o tigaie, cu 1 lingura de ulei si putina apa. Cand morcovii s-au inmuiat, adaugi buchetelele de brocoli si plante aromatice dupa gust, torni putina apa fierbinte si le lasi sa patrunda bine. Pe o farfurie, asezi pestele scurs si legumele, le stropesti cu uleiul si zeama de lamaie ramase si presari deasupra patrunjelul tocat marunt.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:37:59 +0100
Vizualizata:
1774

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 260 vizitatori online