« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu peste Crema de avocado cu crab

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Crema de avocado cu crab
Crema de avocado cu crab

Autor: Crinela Strafert, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crema de avocado cu crab

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 bucati avocado

=> 1 lamaie

=> 200g smantana degresata

=> 100g carne de crab din conserva

=> 1 legatura patrunjel verde

=> 2 fire busuioc verde sau 1 lingurita busuioc uscat

=> 1 kiwi

=> cateva masline

=> piper

=> sare 


Prepararea retetei culinare:

           Cureti avocado de coaja si sambure. Tai pulpa fructelor in bucati si o mixezi in blender, impreuna cu zeama de lamaie, patrunjelul si busuiocul taiate marunt, carnea de crab, sare si piper dupa recomandarea medicului tau. Adaugi smantana si continui sa mixezi 2 minute la viteza mica. Torni compozitia intr-un bol si adaugi o lingura cu apa rece, batand cu telul pana se omogenizeaza. Repartizezi crema in pahare si o decorezi cu felii de kiwi si masline. O consumi ca aperitiv dupa ce ai pastrat-o la rece pentru 2 ore.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:37:33 +0100
Vizualizata:
1686

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 258 vizitatori online