« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Crap umplut cu orez
Crap umplut cu orez

Autor: Mirabela Raica

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crap umplut cu orez

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 crap mic ( circa 1,5 Kg )

=> 100g orez

=> 200ml suc de rosii

=> 1 lamaie

=> 1 legatura patrunjel

=> 2 foi de dafin

=> 1 catel de usturoi

=> 50ml ulei

=> 1 lingurita rasa zahar

=> sare si pier dupa gust


Prepararea retetei culinare:

            Se curata pestele de zolzi, se eviscereaza, se spala bine si se scurge de apa. Se presara cu sare si piper, apoi se umple cu orez si se coase sau se prinde cu scobitori. Se pune intr-o tava mai inalta, se adauga sucul de rosii, zaharul, pasta de tomate, o cana cu apa, foile de dafin, usturoiul tocat si jumatate din legatura de patrunjel. Se potriveste de sare si piper si se pune tava in cuptorul incins. Se coace crapul la foc potrivit 60 de minute sau pana ce pestele este bine patruns si frumos rumenit pe deasupra.

Notite:

Se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur sau copti, stropiti cu unt si presarati cu patrunjel ramas tocat marunt.

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
2 serviri
Cantitate:
1,9 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:37:13 +0100
Vizualizata:
1373

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 276 vizitatori online