« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu peste Crap umplut cu nuci si stafide

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Crap umplut cu nuci si stafide
Crap umplut cu nuci si stafide

Autor: Trif Claudia, Timisoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crap umplut cu nuci si stafide

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 crap

=> 7-8 cepe

=> 250 ml ulei

=> 2 lamai

=>  miez de la 1/4 paine

=> 5-6 linguri nuci pisate

=> 2 linguri boia

=> 1 legatura verdeata

=> 50g stafide

=> boia

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:

           Cureti pestele, il speli, il presari cu sare si il lasi sa stea 30 de minute. Tai ceapa marunt, o inabusi in ulei si o amesteci cu miezul de paine inmuiat in lapte si presat bine, nucile pisate, sare, piper verdeata si stafide. Umpli pestele cu aceasta compozitie, il cosi si il asezi in tava pe betisoare de lemn. Il freci cu boia, torni restul de ulei incins si il dai la cuptor pentru 30-40 de minute. Cand e gata il stropesti cu zeama de lamaie.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:36:40 +0100
Vizualizata:
1501

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 65 vizitatori online