« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Crap sarbesc
Crap sarbesc

Autor: Eleonora Marin, Deta

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crap sarbesc

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg peste

=> 3/4 kg cartofi

=> 100g slanina

=> 2 cepe

=> boia

=> sare

=> 2 ardei grasi

=> 2-3 rosii

=> 3 linguri ulei

=> 200g smantana


Prepararea retetei culinare:

         Speli pestele, il presari cu sare, il crestezi, il impanezi cu felii subtiri de slanina, ceapa si il presari cu sare si boia. Fierbi cartofii, ii tai rondele si tapetezi cu ei o tava unsa cu ulei, presari sare si ii dai la cuptor pentru jumatate de ora. Adaugi ceapa, ardeii si rosiile taiate rondele. La sfarsit pui pestele, il stropesti cu grasime si il prajesti 30 minute, dar nu la foc foarte mare. Daca incepe sa se rumeneasca, il acoperi cu hartie de copt. La sfarsit il stropesti cu smantana si il mai lasi putin la cuptor.

Notite:
Pofta buna!

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
2,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:35:54 +0100
Vizualizata:
1539

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 90 vizitatori online