Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.
Crap la cuptor
Autor: Antoanela Istrat, Bucuresti
Voturi:
(1Voturi)
Descriere:
Reteta culinara - crap la cuptor
Ingredientele retetei culinare:
=> 2 crapi mai mari
=> ceapa
=> gogosari
=> ulei
=> vin
=> rosii taiate felii
=> suc de rosii
=> sare
=> usturoi
=> frunze dafin
=> felii de lamaie
=> fire de patrunjel
=> masline
Prepararea retetei culinare:
Crapii se curata, se spala si se asaza in tava de aragaz. In jurul lor se pune ceapa taiata pestisori, gogosari taiati felii, ulei, vin, rosii taiate felii sau suc de rosii, sare, usturoi taiat feliute, frunze dafin. Se da la cuptor, si din cand in cand, udam pestele cu sosul din tava. Cand pestele s-a aurit se scoate si se asaza pe platou. Daca zarzavatul nu este inca bine fiert, se mai lasa la foc.
Notite:
Cand este gata se da totul prin sita.
Sosul obtinut se orneaza cu felii de lamaie, fire de patrunjel si masline.