« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Crap la cuptor
Crap la cuptor

Autor: Antoanela Istrat, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crap la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 crapi mai mari

=> ceapa

=> gogosari

=> ulei

=> vin

=> rosii taiate felii

=> suc de rosii

=> sare

=> usturoi

=> frunze dafin

=> felii de lamaie

=> fire de patrunjel

=> masline

 


Prepararea retetei culinare:

            Crapii se curata, se spala si se asaza in tava de aragaz. In jurul lor se pune ceapa taiata pestisori, gogosari taiati felii, ulei, vin, rosii taiate felii sau suc de rosii, sare, usturoi taiat feliute, frunze dafin. Se da la cuptor, si din cand in cand, udam pestele cu sosul din tava. Cand pestele s-a aurit se scoate si se asaza pe platou. Daca zarzavatul nu este inca bine fiert, se mai lasa la foc.

Notite:

Cand este gata se da totul prin sita.

Sosul obtinut se orneaza cu felii de lamaie, fire de patrunjel si masline.

Se da la frigider ca sa se gelatineze sosul.

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:30:56 +0100
Vizualizata:
1508

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 204 vizitatori online