« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Crap cu legume
Crap cu legume

Autor: Vodaion Cornel Vasile, Timisoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crap cu legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 150g crap

=> 1 morcov

=> 1 radacina patrunjel

=> 1/4 telina

=> 1/4 ardei gras

=> 2 rosii

=> 1 lingura mazare verde

=> 1 lingura fasole verde

=> 1 legatura marar si patrunjel

=> 1-2 linguri suc de rosii

=> 1 cartof

=> 2 linguri ulei 


Prepararea retetei culinare:

           Speli pestele si-l fierbi in apa cu sare. Cureti morcovul, radacina de patrunjel, telina si ardeiul gras, le tai marunt si inabusi in ulei pana se inmoaie. Cureti mazarea si fasolea verde, le fierbi in apa clocotita cu sare, iar in alt vas fierbi cartoful curatat. Tai cartoful in sferturi si-al adaugi impreuna cu fasolea verde si amzarea peste legumele calite. Le asezi pe toate intr-un vas care merge la cuptor, pui pestele fiert, rosiile decojite si taiate felii si sucul de rosii si dai totul la cuptor. Lasi 5-10 minute si presari verdeata tocata.

Notite:

- Pregatire: 35 minute

- Coacere: 10 minute

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
5 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:29:49 +0100
Vizualizata:
1445

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 215 vizitatori online