« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu peste Crap cu fasole verde

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Crap cu fasole verde
Crap cu fasole verde

Autor: Trif Cosmina, Alba Iulia

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(10Voturi)

Descriere:

Reteta culinara -  crap cu fasole verde; medicinala A2

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 fileuri de crap - de 250g fiecare

=> 500g fasole verde

=> 150ml ulei de masline

=> 1 legatura marar

=> 1 ceapa

=> 1 lingurita hrean ras

=> 2 linguri nuci zdrobite mai mare

=> 1 lamaie

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:

          Se ung fileurile cu ulei de masline si se stropesc cu zeama de lamaie. Se prajesc pe gratarul incins, pe ambele parti. Se scot pe un platou cald si se pastreaza acoperite, pana in momentul servirii. Se incinge ulei intr-o tigaie, se caleste ceapa taiata cat mai marunt si se adauga fasolea. se lasa 15 minute la calit, la foc potrivit, se amesteca in vas din cand in cand. Se adauga mararul taiat marunt si nuca. Se mai lasa vasul pe foc 3 minute si apoi se adauga hreanul ras. 

Notite:

Se serveste pestele cu garnitura de fasole.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,7 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:29:23 +0100
Vizualizata:
1418

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 208 vizitatori online