« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu peste Cod cu mere pe pat de ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cod cu mere pe pat de ciuperci
Cod cu mere pe pat de ciuperci

Autor: Bota Andreea Maria, Cluj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - cod cu mere si ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg file de cod
sau alt peste cu putine oase

=> 2-3 mere

=> 1/2 kg ciuperci

=> 100ml ulei

=> 1/2 pahar apa 

=> 6 masline negre

=> 4-5 felii de lamaie

=> sare


Prepararea retetei culinare:

           Cureti ciupercile, le speli si le tai feliute. Intr-o tava cu ulei asezi un strat de ciuperci, presari un praf de sare si pui bucatile de peste. Tai merele feliute, le cureti de samburi si le asezi peste peste in forma de solzisori. Pui din loc in loc maslinele, feliutele de lamaie si peste toate torni apa. Acoperi vasul cu o folie de aluminiu si dai pestele la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
1,6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
12 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:29:04 +0100
Vizualizata:
1476

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 275 vizitatori online