« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu peste Ciorba cu perisoare cu stiuca sau peste alb

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciorba cu perisoare cu stiuca sau peste alb
Ciorba cu perisoare cu stiuca sau peste alb

Autor: Liliana Manta, Braila

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba cu perisoare cu stiuca sau peste alb

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg stiuca (sau peste alb)

=> 350g ceapa

=> 200g franzela

=> 150g morcov

=> 100g albitura

=> 400g rosii

=> 100g orez

=> 2 oua

=> 100g lamaie 

=> 150g smantana

=> 100ml ulei

=> 2 legaturi patrunjel verde

=> 2 legaturi leustean

 


Prepararea retetei culinare:

          Se trec de doua ori prin masina de tocat cu sita deasa fileurile de stiuca, cu 200g ceapa si franzela inmuiata in apa si stoarsa bine. Se adauga ouale, o legatura de patrunjel si una de lesutean tocate marunt, se condimenteaza si se sareaza. Se amesteca toate si se formeaza perisoare mici. restul de 150g ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.

           Se adauga morcovii si albitura rase si se calesc impreuna cateva minute. Se adauga 3 litri de apa si se fierbe circa 1 ora. Se adauga perisoarele, rosiile curatate de coaja si seminte taiate in cuburi si orezul care a fost fiert separat. Se mai fierbe 20 de minute, se adauga smantana si se acreste cu zeama de lamaie. Se potriveste gustul de sare si se adauga patrunjelul si lesuteanul verde tocate.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
3,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:28:32 +0100
Vizualizata:
1735

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 220 vizitatori online