« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Dovlecei pane
Dovlecei pane

Autor: Petrovai Gyongyi Ilona, Baia-Sprie

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - dovlecei pane

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 dovlecei mici fara seminte

=> 4 oua

=> 50g faina

=> ulei

=> sare

=> pesmet


Prepararea retetei culinare:

††††††††††Se curata dovleceii de coaja si se taie felii. Se sareaza si se lasa cam 1 ora, dupa care se scot din zeama. Se bat 4 oua, se adauga faina incet, se amesteca bine sa nu aiba cocoloase. feliutele de dovlecei se pot pipera dupa gust (daca dorim) si apoi se pun pe rand in compozitia cu ou. Apoi se trec prin pesmet. Dovleceii se frig in uleiul incins. Se pot servi, cand sunt gata, cu cartofi prajiti, iar cine doreste poate servi dovleceii cu mujdei de usturoi.

Notite:

Sunt foarte buni!

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
2 h
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:34:45 +0200
Vizualizata:
1556

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 288 vizitatori online