« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu legume Ceapa pane in sos de ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ceapa pane in sos de ciuperci
Ceapa pane in sos de ciuperci

Autor: Bucatarul 2

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ceapa pane in sos de ciuperci; de Post

Ingredientele retetei culinare:

=> 8 cepe uscate potrivite

=> 500g ciuperci proaspete

=> 4 catei de usturoi

=> 2 legaturi ceapa verde

=> 1 legatura marar

=> 100g faina

=> 250ml ulei

=> sare si piper dupa gust


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - Curata ceapa, spal-o si tai-o in felii de circa 5 mm grosime, apoi presar-o cu sare si piper. Desfa faina in 100ml apa, astfel incat sa obtii un amestec de consistenta unei smantani groase. Da feliile de ceapa prin pasta de faina si prajeste-le in uleiul incins, pana ce se rumenesc bine pe ambele parti, apoi scoate-le 20 de minute in 50 ml ulei. Adauga usturoiul tocat marunt, impreuna cu mararul, pune rondele de ceapa in sos, potriveste de sare si piper si mai lasa sa dea in cateva clocote. 

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:12:06 +0100
Vizualizata:
1669

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 97 vizitatori online