« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu legume Cartofi umpluti si sos

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cartofi umpluti si sos
Cartofi umpluti si sos

Autor: Cristian Marcus, Sovata

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - cartofi umpluti si sos

Ingredientele retetei culinare:

=> doi cartofi mai mari

=> 50 g carne tocata

=> ciuperci

=> o ceapa mica si un castravete

=> o lingura iaurt

=> smantana

=> piper macinat

=> o lingura ulei

=> verdeturi (busuioc,
patrunjel verde, praz, maghiran, lamaita)


Prepararea retetei culinare:

          Cartofii bine spalati se coc pe jumatate in cuptor. Intre timp se caleste in ulei ceapa curatata si razuita marunt, ciupercile curatate, spalate si taiate fideluta plus carnea tocata, se condimenteaza cu amestecul de verdeturi si usturoiul pisat. Cartofii copti pe jumatate se curata de coaja, se decupeaza un capacel si se scoate cu grija miezul cu o lingurita, apoi se umplu cu compozitia calita in ulei. Se unge cu ulei un vas si se asaza cartofii umpluti, se coc in cuptor timp de 20-30 minute.

         SOSUL: Se amesteca iaurtul cu smantana se adauga castravetele curatat, razuit si stors de suc, condimentandu-se cu piper si prazul taiat marunt. Cartofii copti se servesc imediat ornandu-se cu sosul turnat deasupra.

Notite:

Reteta indicata si in hipertensiune arteriala.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
2 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:11:53 +0100
Vizualizata:
1760

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 80 vizitatori online