« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu legume Cartofi umpluti cu varza calita

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cartofi umpluti cu varza calita
Cartofi umpluti cu varza calita

Autor: Melexina Petrea, Suceava

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - cartofi umpluti cu varza calita; hipertiroidie

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg cartofi

=> 1 varza alba mijlocie

=> 2 cepe

=> 150ml ulei

=> 2 linguri pasta de tomate

=> 1 legatura marar verde

=> 1 foaie de dafin

=> sare

=> piper

 


Prepararea retetei culinare:

†††††††† Reteta culinara - Speli cartofii si ii fierbi in coaja, in apa cu putina sare. Ii scurgi, ii cureti de coaja, ii tai in jumatate, pe lungime si le indepartezi miezul cu ajutorul unei lingurite. In timp ce fierb cartofii, cureti si tai marunt ceapa, iar varza curatata de cotoare si nervuri o tai fideluta. Calesti putin in ulei ceapa. Adaugi varza, foaia de dafin, sare si piper dupa gust, pasta de tomate si o cana cu apa si le lasi pe foc pana cand se inmoaie varza si scade toata zeama lasata. Umpli cartofii cu varza astfel pregatita, ii asezi intr-o tava unsa cu putin ulei si ii dai la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:

Servesti cartofii calzi, cu marar verde tocat fin si, daca doresti, cu iaurt sau smantana degresata deasupra.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
2,8 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:10:51 +0200
Vizualizata:
1556

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 303 vizitatori online