« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu legume Cartofi umpluti cu varza

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cartofi umpluti cu varza
Cartofi umpluti cu varza

Autor: Olga Demian - Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - cartofi umpluti cu varza; de Post

Ingredientele retetei culinare:

=> 12 cartofi potriviti

=> 1 varza noua mica

=> 1 ceapa mica

=> 50ml ulei

=> 1 lingurita rasa cimbru

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

            Reteta culinara - Se curata cartofii, se spala si se scobesc de miez. Miezul si varza se toaca marunt si se calesc in ulei impreuna cu ceapa tocata. Se adauga cimbrul, sare si piper, dupa gust, si se omogenizeaza bine. Cu acest amestec se umplu cartofii, se pun acestia intr-o tava si se pune tava in cuptorul incins pentru circa 45 de minute.

Notite:

Daca nu se prepara acest preparat in post sau intr-o zi de miercuri sau vineri, se poate servi cu maioneza sau cu smantana.

In acelasi fel se pot prepara cartofii umpluti cu ciuperci, cu carne sau branza.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
2.5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:10:39 +0100
Vizualizata:
1579

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 93 vizitatori online