« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu legume Cartofi copti cu vinete si usturoi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cartofi copti cu vinete si usturoi
Cartofi copti cu vinete si usturoi

Autor: Narcisa Turdan, Giurgiu

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - cartofi copti cu vinete si usturoi

Ingredientele retetei culinare:

=> cartofi

=> o vanata mica

=> 3 linguri ulei

=> 1 ceapa mica

=> 1 ardei rosu taiat fasii

=> 2 catei de usturoi

=> un varf de cutit de cimbru

=> 2 linguri de iaurt

=> patrunjel

=> marar


Prepararea retetei culinare:

             Cartofii ii coci, calesti o vanata mica, taiata marunt, in 3 linguri ulei, pana se inmoaie si se rumeneste. Mai adaugi o ceapa mica, taiata pestisori, un ardei rosu taiat in fasii, 2 catei de usturoi, un varf de cutit de cimbru proaspat. Lasi sa se inabuse pana ce amestecul se inmoaie. Crestezi transversal cartofii copti, pui intai cate 2 linguri de iaurt si apoi ii acoperi cu amestecul de legume.

Notite:

Ornezi cu patrunjel, marar etc.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:10:07 +0100
Vizualizata:
1421

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 123 vizitatori online