« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Budinca de conopida
Budinca de conopida

Autor: Ramona Scarlet, Timisoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de conopida

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 conopida

=> sare

=> 80g unt

=> 50g faina

=> 250ml lapte

=> 2 galbenusuri

=> cascaval ras

=> 50g sunca

=> 200 ml smantana

 

Prepararea retetei culinare:

           Fierbi conopida in apa cu sare si o racesti. Prepari sosul alb din unt, faina, lapte, la care adaugi galbenusurile si putin cascaval ras. Ungi o forma, pui conopida desfacuta, o amesteci cu sunca tocata, torni deasupra sosul alb si pui la cuptor o jumatate de ora. Cand e gata o presari cu cascaval si o servesti cu smantana.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
0,7 kg + conopica
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:09:13 +0100
Vizualizata:
1584

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 83 vizitatori online