« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Mancare de oua cu cremwursti

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Mancare de oua cu cremwursti
Mancare de oua cu cremwursti

Autor: Elena Irimia

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - oua cu cremwursti

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 cremwursti

=> 3 cepe

=> 1 ardei gras

=> 4-5 rosii

=> 8 oua

 => 1 morcov

=> 100ml ulei

=> 1 legatura patrunjel

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:

          Tocati marunt ceapa si morcovul si calitile in 50 ml ulei, 10 minute. Adaugati cremwurstii taiati in felii si ardeiul gras taiat in cubulete. Dupa 10 minute puneti rosiile oparite, curatate de pielite si taiate in cubulete. Adaugati 1 cescuta apa fiarta, potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic 10-15 minute. Din cele 8 oua faceti o omleta pe care zdrobiti-o cu furculita si puneti-o in cratita cu mancare. Puneti si verdeata la foc mic 3-4 minute.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
6 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:51:42 +0100
Vizualizata:
1687

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 250 vizitatori online