« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Mancare de cartofi la cuptor

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Mancare de cartofi la cuptor
Mancare de cartofi la cuptor

Autor: Emilia Trofan,

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - mancare de cartofi la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 cartofi

=> 200g muschi de porc afumat

=> 2 ardei grasi sau 2 linguri pasta de ardei

=> 5 carnati de porc

=> 5 rosii

=> 200g branza de oaie sau cas

=> cascaval

=> ulei


Prepararea retetei culinare:

           Cureti cartofii, ii tai felii potrivite pe care le asezi intr-o tava cu putin ulei. Tai muschiul de porc bucatele si le adaugi peste cartofi. Speli ardeii, ii tai marunt, tai felii carnatii si rondele rosiile. Asezi in tava ardeii tocati, apoi carnatii felii si la final rosiile. Presari putina sare si piper si dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute. Cand cartofii sunt gata presari branza de oaie rasa sau faramitata si mai dai la cuptor pentru 5 minute.

Notite:

- Pregatire: 15 minute

- Coacere: 45 minute 

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
12 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:50:29 +0100
Vizualizata:
2209

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 270 vizitatori online