« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Mancare de ardei copti

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Mancare de ardei copti
Mancare de ardei copti

Autor: Maria Egri, Deva

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - macare cu ardei copti

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2kg carne de vita (sau de porc, dar sa fie slaba)

=> 10-12 ardei grasi potriviti

=> 5-6 rosii

=> 2 cepe

=> marar

=> sare

=> 1 lingura faina

 


Prepararea retetei culinare:

           Carnea taiata in bucatele se rumeneste in ulei, se scoate, iar in grasime ramasa se caleste ceapa taiata marunt. adaugai o lingura de faina si stingeti cu rosiile taiate felii. Se pune carnea, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Intre timp ardeii se coc, se curata si se rup suvite. Cand carnea este gata fiarta se pun ardeii, mararul, sarea, piperul si se da macarea la cuptor pentru 10-15 minute.

Notite:

La masa, se poate servi cu iaurt sau smantana.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:50:17 +0100
Vizualizata:
1713

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 69 vizitatori online