« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Gulas de inima de vita

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Gulas de inima de vita
Gulas de inima de vita

Autor: Pavel Antonia, Baia Mare

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - gulas de inima de vita

Ingredientele retetei culinare:

=> 750g inima

=> 1 lingura faina

=> 1 ceapa

=> 2-3 linguri unt sau ulei

=> 1 lingura pasta de rosii

=> 1 varf de cutit de piper

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

          Carnea spalata bine si taiata in cuburi mici o prajesti putin in cratita cu grasime impreuna cu ceapa taiata foarte marunt. Presari faina, amesteci bine si acoperi cu apa calda. Lasi sa fiarba cu capac la foc mic 1/2 ora. Adaugi bulionul, sarea, piperul si lasi sa mai fiarba pana se ingroasa sosul.

Notite:

Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
0,9 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:49:48 +0100
Vizualizata:
2934

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 267 vizitatori online