« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Ghiveci haiducesc din 4 feluri de carne

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ghiveci haiducesc din 4 feluri de carne
Ghiveci haiducesc din 4 feluri de carne

Autor: Trandus Rita, Arad

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - ghiveci haiducesc din 4 feluri de carne

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g carne de porc

=> 200g carne de vita

=> 200g carne de oaie

=> 200g carne de pui

=> 50g morcovi

=> 50g fasole verde

=> 50g ceapa

=> 50g vinete

=> 50g conopida 

=> 50g albitura

=> 50g telina

=> 50g cartofi

=> 50g bame

=> 50g bulion

=> sare

=> 1 legatura verdeata

=> 100ml ulei

=> 1kg rosii


Prepararea retetei culinare:

          Se prajeste carnea tocata marunt si se stinge cu bulion si cu supa de oase. Separat se calesc toate legumele impreuna cu bulionul, iar peste toata compozitia se toarna supa de oase si se lasa sa fiarba pe jumatate. Se adauga carnea si se da totul la cuptor (aranjat intr-o tava unsa), unde se lasa 15-20 de minute, dupa care se adauga rosiile taiate rondele si puse peste mancare; dupa inca 15 minute se scoate din cuptor.

Notite:

Se serveste cald, cu garnitura de salata verde sau muraturi asortate.

Se bea un vin rosu sec.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
2 h
Dificultate:
Normal
Portii:
1 portie
Cantitate:
2,45 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:49:32 +0100
Vizualizata:
1853

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 205 vizitatori online