Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.
Ghiveci haiducesc din 4 feluri de carne
Autor: Trandus Rita, Arad
Voturi: Nu a fost votata
Descriere:
Reteta culinara - ghiveci haiducesc din 4 feluri de carne
Ingredientele retetei culinare:
=> 200g carne de porc
=> 200g carne de vita
=> 200g carne de oaie
=> 200g carne de pui
=> 50g morcovi
=> 50g fasole verde
=> 50g ceapa
=> 50g vinete
=> 50g conopida
=> 50g albitura
=> 50g telina
=> 50g cartofi
=> 50g bame
=> 50g bulion
=> sare
=> 1 legatura verdeata
=> 100ml ulei
=> 1kg rosii
Prepararea retetei culinare:
Se prajeste carnea tocata marunt si se stinge cu bulion si cu supa de oase. Separat se calesc toate legumele impreuna cu bulionul, iar peste toata compozitia se toarna supa de oase si se lasa sa fiarba pe jumatate. Se adauga carnea si se da totul la cuptor (aranjat intr-o tava unsa), unde se lasa 15-20 de minute, dupa care se adauga rosiile taiate rondele si puse peste mancare; dupa inca 15 minute se scoate din cuptor.
Notite:
Se serveste cald, cu garnitura de salata verde sau muraturi asortate.