« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Ghiveci cu carne de berbec

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ghiveci cu carne de berbec
Ghiveci cu carne de berbec

Autor: Iordache Gratian Emil, Craiova

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - ghiveci cu carne de berbec

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de berbec

=> 2 cepe mari

=> 2 ardei grasi (sau gogosari)

=> 2 morcovi

=>  o telina

=> 5-6 rosii

=> usturoi

=> o cana cu suc de rosii

=> un pahar cu vin alb

=> multa verdeata

=> cimbru

=> sare si piper dupa gust

=> ulei pentru prajit 

 


Prepararea retetei culinare:

           Spalam si curatam de pielita carnea de berbec. O taiem in bucati marisoare pe care le prajim in ulei. Le scoatem si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. In uleiul ramas de la prajitul carnii calim ceapa tocata marunt, ardeii taiati fideluta, morcovii dati pe razatoare, telina taiata cuburi. Cand s-au rumenit frumos, le asezam peste bucatile de carne. Rosiile le taiem feliute si le asezam peste compozitia din tava. Mai adaugam vinul si sucul de rosii si dam la cuptor. Cand legumele s-au inmuiat se amesteca cu o lingura de lemn si se pun: cimbrul, sarea, piperul, usturoiul si verdeata.

Notite:

Se lasa la cuptor pana scade zeama si sosul este bine legat.

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:49:16 +0100
Vizualizata:
1592

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 224 vizitatori online