« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Ghiveci cu carne de berbec

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ghiveci cu carne de berbec
Ghiveci cu carne de berbec

Autor: Iordache Gratian Emil, Craiova

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - ghiveci cu carne de berbec

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de berbec

=> 2 cepe mari

=> 2 ardei grasi (sau gogosari)

=> 2 morcovi

=>† o telina

=> 5-6 rosii

=> usturoi

=> o cana cu suc de rosii

=> un pahar cu vin alb

=> multa verdeata

=> cimbru

=> sare si piper dupa gust

=> ulei pentru prajit†

 


Prepararea retetei culinare:

†††††††††† Spalam si curatam de pielita carnea de berbec. O taiem in bucati marisoare pe care le prajim in ulei. Le scoatem si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. In uleiul ramas de la prajitul carnii calim ceapa tocata marunt, ardeii taiati fideluta, morcovii dati pe razatoare, telina taiata cuburi. Cand s-au rumenit frumos, le asezam peste bucatile de carne. Rosiile le taiem feliute si le asezam peste compozitia din tava. Mai adaugam vinul si sucul de rosii si dam la cuptor. Cand legumele s-au inmuiat se amesteca cu o lingura de lemn si se pun: cimbrul, sarea, piperul, usturoiul si verdeata.

Notite:

Se lasa la cuptor pana scade zeama si sosul este bine legat.

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:49:16 +0200
Vizualizata:
1532

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 229 vizitatori online