« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne File de porc cu ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
File de porc cu ciuperci
File de porc cu ciuperci

Autor: Diana Butas

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - File de porc cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 750g file de porc

=> 500g ciuperci proaspete

=>  2 linguri unt

=> 1 lingurita amidon

=> 1 legatura busuioc

=> 1 lingurita coaja de lamaie rasa

=> 350g smantana

=> sare si piper dupa gust 


Prepararea retetei culinare:

          Se spala ciupercile si se taie in jumatati. Fileul se taie in felii de circa 5mm grosime. Se incinge untul intr-o tigaie si se rumeneste bine carnea. se adauga ciupercile, se potriveste de sare si piper si se prajesc, impreuna cu carnea, circa 15 minute, apoi se pune smantana si se lasa sa fiarba 5 minute. Se amesteca amidonul cu putina apa si se pune in tigaie. Se mai da in cateva clocote, dupa care se pune verdeata.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,7 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:49:02 +0100
Vizualizata:
1676

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 278 vizitatori online