« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Fasole verde cu carnati

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Fasole verde cu carnati
Fasole verde cu carnati

Autor: Magdalena Sarataru. Bacau

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - fasole verde cu carnati

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg fasole verde

=> 4-5 carnati afumati

=> 1 ceapa

=> 6 oua

=>  1lingura faina

=> 2 linguri lapte

=> ulei

=> pesmet

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:
           Cureti ceapa si fasolea, tai ceapa marunt si o pui la fiert cu fasolea verde in apa cat sa le acopere. Adaugi 2 linguri de ulei, pui un praf de sare si lasi sa fiarba un capac pana scade zeama. Tai carnatii bucati, ii amesteci cu fasolea fiarta si pui totul intr-o cratita sau vas uns cu ulei si tapetat cu pesmet. Bati ouale cu faina si laptele, pui sare si piper dupa gust, torni totul pentru 20-25 de minute peste fasolea si o dai la cuptor sa se gratineze.
Notite:

- Pregatire: 35 min

- Coacere: 25 min

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
2,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
10 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:48:45 +0100
Vizualizata:
1653

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 256 vizitatori online