« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Cotlet de porc inabusit

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cotlet de porc inabusit
Cotlet de porc inabusit

Autor: Mandra Diana, Bucuresti

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - cotlet de porc inabusit

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg cotlete

=> 4-5 cepe

=> 4-5 catei de usturoi

=> 2 linguri untura

=> 1 pahar vin

=> 1 cana zeama de carne

=> sare si piper

=> 4-5 boabe ienibahar


Prepararea retetei culinare:

          Se asaza cotletele peste ceapa si usturoiul taiat felii. Se presara cu sare, piper si ienibahar. Se toarna zeama de carne si 1 pahar mare cu vin alb. Se acopera cratita cu capac la foc potrivit in cuptor.

Notite:

Se serveste cu cartofi fierti si salata de varza acra.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
1,8 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:47:38 +0100
Vizualizata:
1793

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 262 vizitatori online