« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Cotlet de miel la tava

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cotlet de miel la tava
Cotlet de miel la tava

Autor: Mirela Cazanoz, Braila

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Cotlet de miel la tava - Paste

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg cotlet de miel ( bucata intreaga )

=> 200ml ulei

=> 300ml supa de legume din cub

=> 3 fire de rozmarin

=> 1 lamaie

=> 1 lingura sos de soia

=> 2 linguri condimente pentru carne

=> 2 legaturi usturoi verde

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:

            Curata bucata de cotlet de pielita, spal-o si scurge-o bine de apa. Taie pe langa fiecare coasta a cotletului astfel incat acestea sa ramana in afara, curatate de carne. Leaga cotletul cu ata alimentara, pe langa fiecare coasta si strange bine.

            Pune-o intr-o tava mai mare, stropest-o cu zeama stoarsa de lamaie, cu sosul de soia si toarna peste ea uleiul si supa de legume din cub. Presar-o apoi cu condimente pentru carne, cu piper si ceva mai multa sare decat in mod normal si pune tava in cuptorul incins. Coace cotletul la foc iute in primele 15-20 de minute, apoi redu la jumatate flacara cuptorului si mai lasa la cuptor inca 60 de minute, pana ce se patrunde bine si se rumeneste frumos. Serveste cotletul taiat in felii, pe urmele facute de ata cu care ai legat carnea.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1.5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:46:00 +0100
Vizualizata:
1639

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 212 vizitatori online