« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Cotlet de miel cu fasole verde

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Cotlet de miel cu fasole verde
Cotlet de miel cu fasole verde

Autor: Giorgiana Cristescu, Orsova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Cotlet de miel cu fasole verde - Paste

Ingredientele retetei culinare:

=> 12 cotlete de miel

=> 600g fasole verde

=> 4 catei de usturoi

=> 1 ardei gras rosu

=> 150g unt

=> 1 legatura ceapa verde

=> 1 lamaie

=> 1 legatura patrunjel

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:

           Curata cotletele de pielite, spala-le, scurge-le de apa si presara-le cu sare si piper, apoi frige-le pe un gratar bine incins, dupa care scoate-le pe un platou, stropeste-le cu zeama de lamaie, acopera-le cu un capac si pastreaza-le la cald.

           Curata fasolea, spal-o si tai-o in segmente de circa 3 cm. Curata, spala si toaca marunt ceapa verde si ardeiul rosu. Incinge intr-o tigaie untul si caleste fasolea, ceapa si ardeiul, tocate marunt, impreuna cu 100ml apa.

          Cand acestea s-au inmuiat, pune in tigaie cotletele fripte, usturoiul tocat marunt si potriveste de sare si piper. Acopera tigaia cu un capac si mai lasa la foc mic circa 5-6 minute.

Notite:

Serveste cate 3 cotlete la o portie cu fasole verde presarata cu patrunjel verde tocat marunt.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
3,8 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:43:11 +0100
Vizualizata:
1459

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 234 vizitatori online