« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Costite de porc la tava

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Costite de porc la tava
Costite de porc la tava

Autor: Mircea Alisie - Arad

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - Costite de porc la tava - friptura

Ingredientele retetei culinare:

=> 800g costita de porc cu os

=> 2 cepe mari

=> 2 linguri pasta de tomate

=> 4 catei de usturoi

=> 500ml supa de legume

=> 1 lingurita rasa nucsoara macinata

=> sare si piper

 

Prepararea retetei culinare:

            Taie costitele pe langa os, spala-le scurge-le de apa, presara-le cu sare si piper si pune-le intr-o tava mai mare. Adauga supa de legume si pune tava la cuptor. Caleste ceapa tocata marunt in ulei, circa 5-6 minute, apoi adauga pasta de tomate, nucsoara si potriveste de sare si piper. Pune prajeala in tava peste costite si mai lasa la cuptor 60 de minute. La final, adauga usturoiul tocat marunt.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
2,5 Kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:42:56 +0100
Vizualizata:
2442

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 261 vizitatori online