« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Mancare cu carne Conopida cu carnaciori la cuptor

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Conopida cu carnaciori la cuptor
Conopida cu carnaciori la cuptor

Autor: Malcea Nicoleta, Bacau

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - conopida cu carnaciori la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 conopida mare

=> 1/4 kg carnaciori

=> 100g cascaval ras

=> 1 ou

=> 2 linguri smantana

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

           Conopida se curata, se spala si se desface bucatele care se fierb 10 minute in apa clocotita cu sare, apoi se scurg. Separat, fierbeti carnaciorii in apa clocotita 5 min, dupa care ii scoateti. Ungeti o forma rotunda, asezati conopida in ea, iar deasupra puneti carnaciorii. Amestecati oul cu cascavalul ras, smantana si condimentele, apoi turnati deasupra. Tineti 5-10 min. la cuptor si serviti imediat.

Notite:

- Pregatire: 20 min 

- Coacere: 5-10 min

- Fierbere: 15 min

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:42:43 +0100
Vizualizata:
1670

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 248 vizitatori online