« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Carnaciori in aluat
Carnaciori in aluat

Autor: Mandra Diana, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(12Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - carnaciori in aluat

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g unt

=> 1 ou

=> 2 linguri smantana

=> faina cat cuprinde

=> 500g carnaciori (oltenesti,cabanosi)

=> 1 galbenus

=> cascaval ras

 

Prepararea retetei culinare:

           Amesteci untul cu oul, smantana si putina sare, apoi adaugi faina pana obtii un aluat care nu se lipeste de maini. Il intinzi intr-o foaie si tai patrate. Pe fiecare patrat asezi pe diagonala o bucata de carnacior, rulei si le asezi pe diagonala o bucata de carnacior, rulezi si le asezi in tava. Le ungi cu galbenus, presari cascavalul ras si le dai la cuptor.

Notite:

Daca folosesti carnaciori legati la capete, inteapa-i ca sa nu se crape.

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
0,8 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:42:16 +0100
Vizualizata:
1563

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 237 vizitatori online