« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Garnituri Spanac cu oua si praz

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Spanac cu oua si praz
Spanac cu oua si praz

Autor: Diana Grigore, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - spanac cu oua si praz

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g praz

=> 500g spanac

=> 1 ardei gras rosu

=> 4 oua

=> 2 linguri unt

=> 1 lingura faina

=> 250ml supa de legume

=> 125g smantana degresata

=> nucsoara

=> piper

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

           Cureti spanacul, il speli de frunza cu frunza si il tai in fasii. Cureti si speli prazul si ardeiul. Tai prazul in rondele, iar ardeiul in cubulete. Intr-o tigaie, topesti untul si calesti timp de 3 minute prazul si ardeiul. Adaugi spanacul si continui sa le calesti impreuna, pana se inmoaie. Torni faina dizolvata in 100ml supa de legume rece, amesteci, apoi picuri cate putina supa calda.

            Dupa ce sosul s-a ingrosat, pui smantana, nucsoara, sare si piper dupa gust si dupa indicatia medicului si lasi mancarea sa mai dea in cateva clocote. Fierbi ouale cleioase. Le racesti, le decojesti si le tai in jumatate. Le aranjezi pe farfurie, impreuna cu piureul de spanac si legumele. Daca iti place prazul crud, pastreaza cateva rondele pentru decor.

Notite:

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:39:33 +0100
Vizualizata:
1561

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 154 vizitatori online