« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Garnituri Piure de cartofi cu urzici

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Piure de cartofi cu urzici
Piure de cartofi cu urzici

Autor: Mihon Alexandra, Alba Iulia

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - piure de cartofi cu urzici

Ingredientele retetei culinare:

=> 650g cartofi

=> 200g urzici

=> 1 ceapa mare de apa

=> 1 lingurita ulei presat la rece

=> 1-2 linguri tarate

=> 1 legatura marar cu patrunjel

=> 2 lingurite usturoi pisat fin

=> 1-2 lingurite pulbere din seminte de gogosari

=> un sfert de lingurita pulbere din coji de oua

=> 1-2 lingurite pulbere de argila

=>†1 lingurita apa de mare

=> 1 lingurita pulbere de alge

=> cremogen

=> 1 felie de sfecla rosie rasa

=> 7-8 frunze de salata verde


Prepararea retetei culinare:

†††††††††††† Se curata cartofii de coaja, se taie in sferturi, se fierb, punandu-se in apa fierbinte, cat sa-i acopere, apoi se lasa sa se racoreasca, se strivesc bine in apa in care au fiert si se amesteca apoi cu urzicile tocate, ceapa si verdeturile mixate. Se adauga apa de mare, usturoiul, taratele, pulberile, uleiul si cremogen cat cuprinde, pana se ingroasa cat este necesar. La final, se decoreaza cu salata verde si cu sfecla rosie.

Notite:

In loc de urzici se pot folosi muguri de lucerna sau de trifoi rosu, frunze de fasole, de stevie, de patlagina.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
1 portie
Cantitate:
1,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:38:54 +0200
Vizualizata:
2171

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 184 vizitatori online