« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Garnituri Pilaf de hrisca

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Pilaf de hrisca
Pilaf de hrisca

Autor: Crangai Elene, Orsova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - pilaf de hrisca

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g hrisca

=> 25g unt

=> sare de mare


Prepararea retetei culinare:

†††††††††† Se alege hrisca, se spala si se pune la fiert in 600ml apa, la foc mic. Dupa aproximativ 15 minute, iei vasul de pe foc. Adaugi felioare de unt, sare de mare dupa gust si in functie de recomandarile medicului. Amesteci usor, acoperi cratita cu un capac si lasi hrisca sa se umfle inca 10-15 minute.

Notite:

Consumi pilaful ca atare, in zilele de post sau ca garnitura la orice alt preparat.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
0,8 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:38:15 +0200
Vizualizata:
2717

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 181 vizitatori online