« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Garnituri Mamaliga cu branza la cuptor

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Mamaliga cu branza la cuptor
Mamaliga cu branza la cuptor

Autor: Anca Mandrescu, Lugoj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - mamaliga cu branza la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 12 oua

=> 500g branza telemea de oi

=> 150g unt

=> 500g malai

=> sare

=> o legatura de patrunjel

=> un pahar smantana 

 


Prepararea retetei culinare:

           Se prepara o mamaliga pripita dupa reteta clasica. Se unge o tava cu unt in care se asaza un rand de mamaliga si un rand de branza rasa. Se repeta operatia in straturi alternative astfel incat deasupra sa fie un strat de mamaliga. In acest strat se formeaza ciuburi cu un polonic mic sau cu lingura, inc are se sparge cate un ou. Se introduce tava la cuptor unde se tine 10-15 minute pana se rumeneste. Se scoate din cuptor si se portioneaza cate 2 oua la portie. Se serveste calda.

Notite:

- Coacere: 15 min 

Se poate garnisi cu patrunjel verde tocat marunt sau cu smantana.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:36:31 +0100
Vizualizata:
1765

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 153 vizitatori online